Veelgestelde vragen

Wat betekent vermoedelijk aanwezig?
Als er bij een bron vermoedelijk aanwezig staat, is deze bron aangetroffen bij een soortgelijke woning binnen het zelfde complex. Dit zijn alleen de bouwkundige bronnen, zoals bijvoorbeeld een buis, vensterbank, borstweringspanelen, etc. bewoners afhankelijke toepassingen zoals een vloerzeil worden niet door gerefereerd.

Ik krijg de melding “u heeft onvoldoende rechten in DIVV”. Wat kan ik doen?
Als u onvoldoende rechten heeft om een onderdeel te bewerken kunt u een aanvraag indienen bij TriaCon of bij de administrator binnen uw bedrijf om de juiste rechten te ontvangen.

Welke internetbrowser ondersteunt DIVV het beste?
DIVV is een webapplicatie welke alle internetbrowsers goed ondersteunt.

Kan DIVV gekoppeld worden aan andere software?
DIVV kan in overleg gekoppeld worden aan diverse andere software pakketten. Voor meer informatie hierover, neemt u contact op met TriaCon.

Wie kan gebruik maken van DIVV?
Iedereen die een account heeft bij DIVV kan hier gebruik van maken.

Wat betekent een onvolledige inventarisatie?
Bij een onvolledige inventarisatie, zijn niet alle ruimten in een woning of pand onderzocht. Er is bijvoorbeeld alleen een asbestinventarisatie geweest in de badkamer en keuken.

Ik ben uit het systeem gegooid tijdens het uploaden van data, moet ik deze data opnieuw uploaden of komt deze data er dan dubbel in?
Data komt er nooit dubbel in, als het dezelfde benaming heeft wordt dit overschreven. U kunt dus gerust de data opnieuw uploaden.

Hoe kan het dat ik niet alle modules kan zien?
DIVV heeft diverse modules, u kunt alleen de modules zien die worden afgenomen of waarvoor de betreffende partij u toegang verleent.

Ik krijg een foutmelding bij het uploaden van het bezit opvoeren.
Bij een foutmelding krijgt u te zien waarom er een foutmelding wordt afgegeven. Controleer altijd of u alle velden heeft ingevuld. Vhe’s die niet gekoppeld zijn aan een vhe nummer worden niet opgevoerd.